Händer under veckan

Jag ska ju vara borta i veckan men istället för att låta någon gästblogga kommer det ploppa upp inlägg om mina inspirationskällor, ett inlägg om dagen.
Låter det bra?
Det är i alla fall så det blir!

ebba är bäst <3

bara så ni vet ;) <3

It's a little bit funny, this feeling inside

Ja det är faktiskt konstigt.

Jag bloggar inte så mycket nu för tiden och om jag bloggar är det mest ointressanta inlägg, så vad ska jag skriva om.

Ni ger mig ju ingen motivation heller så vad vet jag?

Så vad ska jag göra?

Massa utlästa böcker!

Under resan har jag läst massor med underbara böcker, majoriteten på engelska. Tänkte säga lite vad jag tyckte om böckerna :)


Bok 1:

The Notebook-Nicholas Sparks

En helt underbar bok! Absolut värd att läsa! Läste den här på engelska och jga vet faktiskt inte om det finns en översättning på svenska! En helt underbar bok om förbjuden kärlek!Bok nr 2:

The lucky one-Nicholas Sparks

Ännu en kärleksroman. Helt underbar! Ska även den här bli film med Zac Efron som huvudkaraktären Logan. Även den här på engelska och såå läsvärd!
Bok nr 3:

Water for elephants-Sara Gruen

Som alla vet är den här även den film. Nästan ännu underbarare som bok. Jag älskar den! Om ni inte orkar läsa ska ni deffinitivt se filmen! Men boken är nog bättre! Läste även den här på engelska!Bok nr 4:

The Vampire Diaries bok 1&2-L.J Smith

Jag läste Uppvaknandet och Kampen som är de två första delarna i serien. Jag läste ut den på en dag och jag älskade dom! Nu måste jag bara köpa resten! Läsvärda. Läste dom här på svenska.
Där fick ni böckerna jag läste. Jag läste även ut en självbiografi nu för några dagar sen. Kjell-Kjell Eriksson. Läsvärd om mobbing!Terrorattacken i Norge

När terrorattacken i Norge skedde var vi i Turkiet. Pappa kommer in och säger att det har varit en terrorattack i Norge och att dom har bombat en byggnad. Jag tänkte inte så mycket mer på det utan tänkte att det var väl ungefär som bombdådet i Stockholm.

Men så kom nyheten om att en man, utklädd till polis, hade kommit och skjutit på ett ungdomsläger på en ö. Jag såg det på BBC men då visste jag inte så mycket om det. En dag gick och nu sa dom att det var 85 ungdomar som hade dött. Det kom som en chock. Herregud! Vad har hänt egentligen. En flicka som var på ön berättade om händelsen. Jag var i chock, men det var nte förens vi kom hem och läste tidningarna som jag förstod.
Det hade inte varit en dröm, det var verklighet. Tårarna tryckte bakom ögonlocken, och även fast jag inte var där eller kände någon på ön kände jag ett sånt stort medlidande för alla som befanns sig på ön och de dödas anhöriga. Det var helt sjukt. Hur kan någon vara så hjärtlös att han skjuter ihjäl 85 ungdomar som har hela livet framför sig.

Det var då tanken slog mig. Tänk om det hade hänt på Stadium Sports Camp när jag var på MW. Nästan alla mina kompisar och min syster var på campen då.
Vad hade man gjort?
Hur hade man reagerat?
Tänk att få beskedet att dina bästa kompisar och din syster är död. Jag kan inte ens tänka på det. Och när jag gör det kommer tårarna. Tårarna rinner ner för kinderna.

Jag kände ju inte ens någon på Utoya, ändå så gråter jag när jag ser bilderna i tidningen, läser om det och även när jag bara tänker på det. dte är ju helt sjukt, helt sjukt. Att en människa kan göra så.
Så kall, så hjärtlös. Att iskallt bara skjuta ihjäl dom. Redan livrädda barn som skulle få reda på vad som hänt inne i Oslo, blir istället ihjälskjutna av en sinnessjuk jävel. För det är vad han är, en riktig jävel. Han har mördat 93 personer och han får ett straff på max 21 år i fängelse, medan de som var oskyldiga fick betala med livet. Det är ju helt sjukt, helt sjukt att det kan hända. Att oskyldiga människor ska få mista livet bara för att en människa inte tycker som de andra, har en annan åsikt.
Men att komma till en ö och veta att man ska skjuta ihjäl människor är förbannat känslokallt och idiotiskt. Att skjuta med ett flin på livrädda barn är ju hjärtlöst.
Att man inte kunnat stoppa det här. Fast så tänker man ju alltid när det händer en katastrof, för det är ju det det är.

Alla mina tankar går till offren och de anhöriga. Jag kan inte ens föreställa mig hur man kan gå egenom en sådan här sak. Ni är så starka. Ni ska veta att nästan alla står på eran sida, försöka att trösta, även fast det är omöjligt. 

Jag vill atta alla ni som läser det här skänker en tanke till alla de drabbade och ser det här lite som en tankeställare.
Ta tillvara på tiden ni har tillsammans, för man vet aldrig när den tar slut.

Landet

Sitter här på landet och har inget att göra. Hundarna är inte så roliga dom heller. Tora har bitit sår på Herta i underkäken, alldeles för mycket lek.. Inte bra med så vassa tänder :P

Vi ska ta en sväng till Valdermarsvik nu typ... Jag orkar inteeeee!
Vill bara lägga mig under täcket att sova! det här blir ju typ min sista vecka med sovmorgon eftersom vi åker vidare sen :P Måste hitta en ny gästbloggare...

Ville bara tacka för den tiden jag fick i Ebbas blogg! :D

Som rubriken lyder, Tack till alla Ebbas läsare och tack till Ebba för att jag fick slänga upp lite inlägg här! Läs gärna min egen blogg http://hagebytjejen.blogg.se/
Tack tack :D

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Fast det är bara för att åka vidare.
Snart åker vi till landet och typ så...

Tyckte ni Micha gjorde ett bra jobb?
Jag tyckte i alla fall hpon skötte sig bra :)

Ska nog messa nickan och se om jag kna låna en häst nån dag i veckan, efter vi kommit hem fråån landet..

Lite boktips i sommarvärmen!

Eftersom väderet inte har varit på topp de senaste dagarna slänger jag in lite boktips här!

Alla öcker av Katarina von Bredow, underbar människa som skriver underbara böcker, perfekta för att läsa nu på sommaren. De är lagom långa, lagom svåra att komma in i och de känns personliga, på nått sätt ;)

Alla böcker av Stephenie Meyer. Hon skriver med sån känsla, man slukas av hennes böcker och ajfg kan i alla fall inte sluta läsa när jag väl börjat ;)

När jag var liten älskade jag att läs böckerna om Miranda! Det är ingen mindre än Kerstin Sundh som har skrivet böckerna om henne och hennes liv.Det var allt för nu, Ebba kommer hem snart! :D På måndag, dock så kommer hon nog inet blogga förens tisdag eftermiddag, sånt som märks! :)

tjejen med turen, det är jag!

Jag skadar mig alltid! De senaste två åren har jag varit på akuten ÅTTA gånger av olika anledningar! :O Sen har det varit många besök på vårdcentralen och på medicinskt centrum. Men igår åkte jag inte till akuten, ramlade dock med cykeln TVÅ gånger och ramlade av Moddan! :( En lätt vrickning av handen och ett uppskrapat knä var allt jag lyckades åstakomma, när jag ramlade av cykeln -.-

Tänkte förklara hur jag flög av Moddan, i detalj:
Hon var jätte pigg så valde att jogga lite på banan istället för i skogen, rätt val kan jag ju säga! Hon va ganska fin i traven och jobbade på bra, gjorde inte mer än vad jag krävde av henne liksom. Men sen efter en liten skritt paus så börjar helvetet! Jag började galoppera och galopperade väl två varv i paddocken eller nått och då drar hon på med världens jävla bocksprång! Jag flög 2 meter ovanför sadeln och rakt ner igen. Hon gjorde det kanske fyra gånger sen gav jag upp och valde att trava av henne och då kom hon på att min tröja som hängde på staketet var läskig så hon tvär nitade, vände i full galopp och flög upp i luften. Sen lugnade hon säg så fortsatte trava och då smällde det ordentligt, jag har aldrig varit med om att en häst har bockat så sjukt kraftigt så jag flög med hakan först ner i sanden och Moddan blev väl lite chockad så hon ställde sig bredvid mig, väluppfostrad häst som hon är. Satt upp och joggade några varv, MODDAN VAR PIGG!
Ses kanske ikväll!/Michaela

Listen to your heart

Förlåt att jag inte blogagde igår men jag fyllde faktiskt år :D grattis till mig själv! Men tänkte visa er några av mina favorit låtar. alldeles underbara <3

http://www.youtube.com/watch?v=RkR7LYHPQzU Måns Zelmerlöw
http://www.youtube.com/watch?v=Orv_F2HV4gk Tracy Chapman
http://www.youtube.com/watch?v=EtGF2m102Wg Stevie Wonder m.fl.
http://www.youtube.com/watch?v=D1Ufv65L39s&feature=related USA for Africa

Slänger upp lite bilder på lektionshästarna bara för att jag saknar dem!
Ses imorgon!/ Michaela

vad jag tycker om Ebba ?

Det var en anonym människa som frågade om jag kunde skriva vad jag tyckte om Ebba, då gör jag väl det :)

Jag tycker att Ebba är jätte snäll, mysig, pluttig, rolig, flum, knäpp, störd, underbar och hon är en av mina bästa kompisar :) <3 Ebba är Ebba liksom. Ebba bodde här en helg när hennes föräldrar var bortresta trodde en gubbe att vi var syskon, jag skrattar alltid lika mycket när jag tänker på det "Ska flickorna ha en soffa?" Jag vet att Ebba hade skrattat om hon sett detta nu ;)
min Ebba <3

I will reach my goal when I'll find the key to your heart

Gästbloggar lite här då eftersom Ebba är i Turkiet. Ni får väl säga till om ni vill att jag ska blogga om något speciellt. Men kan dra en liten kort presentation av mig själv först och främst!

Jag heter Michaela Andersson och börjar gymnasiet till hösten. Jag har valt att gå på CNG i Finspång för att jag vill läsa Design och produktutveckling. Precis som Ebba så har jag gått i musikklass, eller Ebba går ju fortfarande i musikklass på Navestad och jag gick ut nian på Hagaskolan. Det är där ifrån jag har fått ett av mina stora intressen alltså musik. Jag spelar piano, gitarr,klarinett och även lite andra instrument när det behövs. Förutom att spela älskar jag att sjunga, det gör jag varje dag i duschen, vid pianot, till gitarren, när jag sitter i bilen, när jag rider osv.
Som jag precis skrev så rider jag ju också. Jag rider på Hageby ridskola sprecis som Ebba och jag sköter även en häst där, precis som Ebba. Hästen jag sköter heter Mamba och det är nog världens bästa häst! <3 När jag inte är på Hageby så har jag tre sköthästar ute på Ringstad gård ponnyn Raski, islandshästen Grim och halvblodet Moddan.
Mamba och jag på en DM träning <3
Raski <3

Grim och jag <3

Moddan och jag <3
Moddan och jag igen <3

Turkland!

I morron bär jag mig av till turkarnas land=Turkiet.

Det blir Michaela som gästbloggar då :)

Jaa, jag vet mycket gästbloggningar men jag vill ju att ni fortsätter4 att läsa och få bra läsning även när jag inte är här. Så keep on reading :D

Stuteri MW

Som ni alla vet var jag på Stuteri MW på ridläger i en vecka. Jag kan bara säga att det var min bästa hästvecka hitintills.
Om ni vill lära er om hästar och hästhållning, ÅK DIT! Ni får er en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma och det är värt alla pengar!
Jag aldrig lärt mig så mycket som under den här veckan. en helt ny ridupplevelse för alla hästgalna. Det som ochså är bra det är att du kan välja ridpassen varje dag. Du kan hoppa, rida dressyr, rida ut, markarbete, sitsträning och så mycket mer! Det bästa är, att vad du än väljer så kommer du alltid lära dig något nytt, och det är tack vare alla de duktiga ledare och instruktörer. Det spelar heller ingen roll om du är hopp- eller dressyrinriktad. Du kommer ha lika roligt alla ridpass.

Det är inte bara ridningen som är bra utan hela anläggningen är underbar! Så hästanpassad och alltid för hästarnas bästa, allt för att dom ska ha det bra.
Som ni ser står Tuva lite längre ned i boxen. Det är för att det är djupströbäddar i stallen. Helt luktfritt, du behöver näsatn aldrig mocka och hästarna mår bra av det, och det är ju trots allt det viktigaste. Jag tycker själv att det är praktiskt då de kan lägga mer tid på hästarna och inte på annat. Det betyder alltså att hästarna får en bättre kontakt till människor och vi kan lägga ner mer tid på dem.

Tack Matilda Olsson, Maria Winberg, Sofie Relander, Jessica Hagström och alla andra för den bästa veckan i mitt liv! JAg lärde mig massor om hästar och hästhållning och om så mycket annat! TACK!

Harry Potter! Mitt i natten!

Var och såg premiären av HP igår. Klockan 23.59.
Jag ska inte avslöja något men jag hade tårar i ögonen, från början till slut. Att se hela filmen helt suuddigt kan nog bero på lite separationsångest. Men även fast jag inte är någon inbiten HP fan så är det ändå lite jobbigt, fast ändå lite skönt. Det är blandade känslor helt enkelt. Skönt, fast ändå tråkigt.
Det är ju klart att man vill se Dan, Emma och Rupert en gång till, men dom har ju blivit för gamla helt enkelt. HP har fått ett bra slut som alla kan vara nöjda med.

WE LOVE YOU GUYS!

Pusseeel!

Haha fick lite ryck igår och tänkte att jags kulle lägga pussel. Jag kan bara meddela att det inte är färdigt än s jag ska pallra mig upp dit och lägga färdigt skiten :D

Blåbärsblåa läppar

MUMMA!

Har blåbärsblåa läppar och fingrar. Jag undrar verkligen varför;)
Jag kan bara säga att min hund åt MINST lika mycket som jag.
Blåbär är bra och nyttigt och GOTT! Så ät blåbär när ni är ute i skog och mark!

Någon som vill låna ut en häst någon dag?

Någon som vill låna ut sin häst någon dag? Skulle göra vad som helst för att få rida! Helst ett dressyrpass så jag kan få rida den ordentligt :)

Bara att höra av sig om ni har någon häst som vill bli riden eller om ni vill ha hjälp :)

Trööött!

Jag är så gryyymt trött idag! Helt sjukt!
Träffade min älskade första gången sen jag kom hem igår! Lilla söta du!
Såg på film lite lonely sådär.
Blev Date Night! Den var väl hyfsad! :)

Är det någon som känner att den viill hitta på något idag? Har lite trååkigt och har inte träffat mina kära vänner på läänge!

Puuss på er alla!

Vill ni veta mer om MW?

Tuva!

Red en häst som heter Tuva under hela lägerveckan.
En häst på 155 men en egen vilja. Utbildad LA/LA och det märktes i slutet av veckan.
När man kom på hur man skulle rida henne var hon helt underbar! Mycket tack vare http://fimilia.blogg.se
Ett underbart litet sto som jag aldrig kommer att glömma. Du var speciell!


Home again!

Nu är jag hemma från MW. Har lärt mig så underbart mycket och kommer använda allt!
Är så grymt taggad på att rida igen och se om det funkar på dom andra hästarna också! Ska nog ta och sno någon häst någon dag och rida lite dressyr.
Jag har lärt känna så underbara människor så det är inte sant! Jag saknar er alla och vi måste bara ses!

Love you!

Bilder kommer inom kort!

Heartbreak Hotel

Taddäh klev in igenom dörren med familj
Rally, Mr.Johnsson VS. Noah, 1,5 år.
Vinnare?
Noah på WO
Toalettrulle krig med Benjamin och Chatas kommentar "vem lyssnar på cd-skivor idag?" gjorde min dag.
Godis, VÄNNER, och FM. Duger som fredagkväll.
Imorgon, samma dag som min gamla fader fyller 28 igen, gör Miss.Ohlin comeback.
Jag får lov att tacka för mig. Det har varit kul att blogga lite, och vem vet, kanske får jag göra mer inhopp eller rent av skaffar mig en egen.
Bara gud vet.

Jag hoppas att Miss.Ohlin fortsätter hålla mitt riktiga namn för sig själv. Jag har öppnat mig på ett sätt jag inte trodde var möjligt och hemligheter har kommit ut...
En av världens vackraste låtar får avsluta detta.
Tack för mig.
http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY
Mr.Johnsson

It's a long way to the top

Ögonen rinner, förlusten svider
Att förlora någon är svårt
Mr.Johnsson är ingen bigshot bad guy. Han är en trevlig och sympatisk person med ett häftigt temprament.
Han val gör han själv.
Han valde skola, en mindre skola i Sveriges RIKTIGA huvudstad Norrköping, han byte handbollslag, chokerande nog, från NHK.
Anledningen?
G-A-M-L-A "V-Ä-N-N-E-R"


Mr.Johnsson är INTE snubben man vill bråka med. Han backar inte. MEN(!) han startar inte bråk.
Just nu känner han smärta. Varje tanke som ens är relaterad till älsklingen skadar när han inser att han inte vad hon gör.
Mr.Johnsson hade svårt att somna igår, han föreställde sig hur det är att hålla om älsklingen, sen insåg han, hon va inte där, han kunde inte krama om henne.

Mr.Johnsson är töntig. Jag menar! Han skriver om sig själv i tredje person!!!
Hans favorit film är Miracle. http://www.imdb.com/title/tt0349825/
Men annars då? Ärligt? High School Musical, Camp Rock och Greas.
Smärta efter högstadiet kommer alltid finnas, minnen kommer alltid vara kvar.
Mr.Johnsson har ett stort mål i livet. Mål som att tex gifta sig med sin älskling, hålla på med hanboll hela livet. De räknas inte.
Berätta sin historia!
Problemen måste lösas.
Huvudproblemet.
Mobbing i skolan.
And that's, ladies and gentlemen, is The Ugly Truth

NEW YORK!

Tror Mr.Johnsson ska ta och göra en sak.
http://www.youtube.com/watch?v=LNBjMRvOB5M

auf wiedersehen

Hamburgare
När Mr.Johnsson har en plan är den värd mer än Lionel Messi, en idé har värd lika mycket som en trasig fotbollssko.
Nu ska han fixa skjuts från jobbet, ut till flygplatsen och överraska älsklingen
Det gillar hon nog

Forsberg, åh så trött.

And Mr.Johnsson is awake.
Kolla på klockan! KOLLA PÅ DEN!!!
suck
Semestern är över.

Jesse McCartney

Semester tar slut!

Mr.Johnsson hackade sin egna dator för att kunna skapa spelare till den älskade spelet FM.
Nu återfinns han i spelet som offensiv mittfältare, hanses fader som agent, hans bästa kompis som yttermittfältare och arenan han ska spela på är uppkallad efter hans flickvän.
Antar att ni förstår precis vad Mr.Johnsson pratar om.
Cykelmekande, korvkokande, diskande...
Bra uppladdning inför match!

Semester?
http://www.youtube.com/watch?v=hVncVzx8cCM

Varg+a

När en svensk isman bestämmer sig för att kniva
Vad gör man då?
Mr.Johnsson ringde en bekant och frågade, hon svrade Lyssna på min låt.
http://www.youtube.com/watch?v=dp4_ftaCr_8

Samma sak som när man har skjutit slut på maggen?
Äsch, va fan, mesa er inte! Mr.Johnsson flyr inte. Han välkommnar döden.
MITT ALTEREGO ÄR HARRY POTTER!!!

Sova till halv 10.30 exakt
Ligga i sängen en stund till
Frukost, Martin-special-macka, obey
Slöa med CoD
Pasta till lunch
Träffa kompisar
Det är ju nästan semester!

Hell does not have a end!

Mr.Johnsson pallrade sig upp, bara för att sitta och vänta i en halvtimme, för att sen ha händer i käften i 20 minuter...
Tack för den!
Seg dag annars...
Gordon Ramsay får avsluta dagen med att skrika åt folk!
Det är ju nästan semester!


Kanske ska förklara vad en äkta semester är.
Vakna när du vaknar
Ät en massiv frukost bestående av pannkakor, en Jonsson-special macka, STORT GLAS OBEY!
Slöa vid datorn
Flera avsnitt av Hell's Kitchen blandat med andra program med Gordon Ramsay samtidigt som det är lunch
Pasta till lunch
Fotboll med kompisarna
Framåt kvällen, ta cykeln, max ljud på MP3, på med solglasögenen och stick till träningen
Minst 1½ timmes handboll
Hämta upp en pizza på vägen hem
Film med din älskade


Semester efterfrågas!
Frågan som ställs nu, var är Mr.Johsson's älskling? Turkiet
Tack för den!
Man kanske ska sno ett plan och sticka dit?
Hey! Grannen äger ju ett och han får ju köra!
Men han är på Gotland
TACK FÖR DEN!

Men ett mejl till henne ska Mr.Johnsson fixa innan han ska sova länge!

Life

Vänner
Pasta
FM
Soffa
That's Life

Bite in the hand!

Slänger ett litet inlägg
Klockan är halv 8(!) och Mr.Johnsson har fått pallra sig upp för att gå till tandläkaren...
Verkligen en favorit...

Last Episode

Gråter en skvätt
SÅ TYPSIKT MIG!
Vänner
FOREVER KNOW! FOREVER MISSED!

Logiskt

Bollen är rund.
Sherlock?
Det man letar efter är alltid där man letar sist.
No shit!

Mr.Johnsson har nu lyckats knäcka en ny.

Det är jobbigt att jobba.
http://www.youtube.com/watch?v=VcXg8RrylII
Semester efterfrågas. Logiskt liksom?

Last Friday Night

Är man dum eller?

KLOCKAN ÄR 5.04 OCH Mr.Johnsson ÄR VAKEN!
Mr.Johnsson SOM DRÖMMDE SÅ FINT!
Semestern är härmed över
tydligen ville några snubbar fånga mig...
Tittar ut och ser... moln
räkna med regn
Fint det vore med sol
nej hellre regn när man jobbar

Semestern är härmed över

Livet

Söndag
Kebabtallrik
Football Manager 11
How I Met Your Mother
DET! är livet

Okej...

Okej... medans Miss Ohlin är på MW (vad det nu är...?) så ska alltså jag blogga, och med tanke på min bloggerfarenhet, skulle hon valt någon annan
Malin Baryard?
Tänkte köra med ett coolt nickname, flickvännen tyckte Mr. Big...
  • Mr. Johnsson
  • Föddes i september
VICTORIA SILVSTEDT!
  • Pluggar gymnasiet
  • Lirar handboll
http://www.youtube.com/watch?v=KXs8OS6EdAE
  • Sportnörd
Jimmy Durmaz
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/article13267137.ab

Semestern är härmed över

Stuteri MW

MW here we come!

Idag åker jag och Sofi till MW. Det ska bli så himla roligt. Kommer inte blogga på typ en vecka men ni klarar er va?
Hoppas det!
Nu hoppas jag bara på att resan går bra, att jag får en bra häst och bra väder. Sällskapet kommer bli det bästa!

See you gyus!

And off we go!

Nu åker viii! :D

Herreguuuuuud! Om 3.5 ´timme är vi liksom framme. Sommarens höjdpunkt!

Tagga, tagga, tagga!

Herrguud! Om typ 9 h och 40 minuter åker vi från Norrköping till Väröbacka och Stuteri MW. Är så taggad! Vi vet ju typ inget om stället!
Herreguuuud! Jag och Sofie har precis sett på fiilm. Vi kommer liksom inte kunna sova! Eller tja jag kommer väl kunna det!
Ses om en vecka, men glöm inta att fortsätta läsa för en fortfarande hemlig gästbloggar bloggar istället! Keep up the good work guys! :D

Hejdå bebis!

Idag åker bebis på bete. Han kommer nog få det bar och jag kommer hälsa på han så mycket jag bara kan. Hoppas att han går bra att lasta reten löser sig ju lixom. Massa fotot från släppet kommer sen oxå. Måste ju spara kameran till MW men den kommer med till betessläppet iaf!

Bästa Sofi kommer även hon idag :) Gaah vad jag längtar!!!

Beeebiiis!!
Bästa Sofii! :)

Cykel/Bil till stallet!

Nu pyser jag iväg till stallet. Betesläpp idag då för er som glömt bort!

12.11 kmr Sofies tåg in till stationen. Jag ber för att Gabriella kommer och hjälper mig i morron. Annars är ajg nog körd. Jag MÅSTE verkligen börja att tömma boxen det första jag gör. Har ju typ 2 timmar på mig innan jag ska lasta och åka. Hoppas att vi släpper dom gruppvis så jag slipper vänta ännu ett lassinnan vi slä-pper som. Och om vi släpper dom gruppvis har jag större chans att hinna. Kommer få streeessa!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu