Jag Tog En Kula För Dig Och Fick En Smula Tillbaks

Hellu!

JAG HATAR PISSDATAN!!
Raderar alltid allt jag skriver så jag måste skriva om allt!! SKIT!

Dagen/Eftermiddagen spenderades i alla fall med Sofia och en pulkatur med Erik. Vi hade snökrig och hade jättekul:D
Sen gick vi hem och Sofia och jag drackk varm choklad!

Myyysiigt!! och lyssnade även egenom låtarna vi ska göra ett pass till och vi kommer kanske bli färdiga! Men bara kanske..

Veckoplanering:

Tisdag:
Heldagsrepetition i Immanuelskyrkan slutar då 11.20:D
Onsdag: Ridning dressyr
Torsdag: Astrids begravning och lussning på Frimurarlogen
Fredag: Heldagsrepetition i De Geer hallen. Sen IDOL:D
Lördag: Stallet
Söndag: Stallet och cirkusträning:D

Så ser veckan ut. Så:)

Jag tycker inte om facebook!! Har hållit på att ladda upp bilder från boda borg och det har stått att det är 9 minuter kvar i typ 30 minuter!!? Är det normalt??
Snart ger jag upp!!

Usch!¨

Kramiz

Because of you

Hellu!

Red på Campari igår. Tränade på lite dressyrrörelser inom dressyren typ öppna, sluta, skänkelvikning, bak- och framdelsvändning. Jag och Pari passar bara inte ihop. Jag vet inte vad det är men en sak säker och det är inte honom det är "fel" på utan det är min sits och inverkan som släpper när jag rider honom.
Tror att det beror på att jag är lite lång och har då svårt att komma om honom. Och så har han en högersida som är som ett berg! det går inte att ställa för han biter sig fast så mkt så att det inte ens går att svänga. och dum som jag är så släpper jag och låter honom tugga på. Eller rättare sagt jag försöker och när det inte går så släpper jag och ger upp. hade ju samma problem på Colleen fast då med vänstersidan. Fast henne hade jag ju lättare att komma om.
Men jag är nöjd med honom och något bocksprång blev det men han är så söt så det bjuder vi på!

Poppe då? Jo han är glad som vanligt. Han tycker nog att snöovädret är pisstråkigt för då kan man ju inte ut och galoppera på fältet i 3 minuter!
Försöker i stället borsta och mysa med honom men det är lite svårt att hinna med mina 3 hästar.
I morgon försvinner Karin iväg till Globen så då ska jag skritta honom lite. eller det får nog bli en promenad eftersom jag tog med kläderna hem idag:)

Det kommer spekulanter på Rex på Lördag och dom kanske tar med sig honom hem direkt vem vet. Och då hoppas vi att han inte kommer tillbaks.

Åhh jag är värsta tävlingssugen nu! Vill ha den där tyska hopphästen för 220 000 nu! Vet i alla falla att mina ponnyår är slut! Någon som kan sponsra med lite pengar?? Ingen!? Nehe då får jag väl hitta nån billigare!

Min uppdate för dagen! Vill fortfarande ha in tips på vad jag ska skriva om för jag vet inte vad NI vill läsa om så komigen och tipsa:D

Kramiz

I'll spill my heart for you

Hellu!

Råkade då trycka på fel knapp så allt jag skrivit raderades! Dumma Mig!!


Ute och red galopp program på Poppe idag. Vi hade med oss Lina och Rex och utan dom hade det nog gått dubbelt så fort och massa mer bockningar. I början bockade han bara mig i rumpan men sen drog han av 2 rejäla bocksprång. Söteponnyn! Han var jätteduktig!
Knasponny!

Någon som vill gå och se Unstoppable med mig?? Alla förslag är bra:D



Ska kanske se Harry Potter med bästa Frida Linder!

Och vill bara nämna att Hamlet har blivit lydigare! Ett under har skett! Nej men nästan. Han flyttar sig undan när jag kommer och brukar backa i alla fall lite! han är jätteduktig! Puss på han!

Och han har även fått en ny fadder. Hoppas att det ska funka!

Kramiz

I Hope You Had The Time Of Your Life

Hellu!

Får bli ett kort inlägg innan jag går och soooveer.

Klassfest igår: Var väl trevligt. Min och Sofias lek ägde ut alla andra lekar och annat och var någ lite utav festens höjdpunkt. Tror nog tyvärr att förra årets fest blev mer lyckad men jag vet inte kanske var det för att Felicia V var där! Men det var kul och det tror jag dom flesta tyckte i alla fall.


Handboll idag: Blev även efter stallet lite handboll. Såg andra halvlek när P-97 spelade mot RP. Dom är duktiga dom. Har ett helt annat spel och flyt än vad tjejerna har. Tjejerna kör lite lågsammare och snällare medans killarna kör tuffare spel. Men vårat F-97 utklassade Malmslätt som dom mötte. 21-0 i första och sen vann dom med 36-3 eller nåt. Det är roligt att se dom vinna men dom tappade lite mot slutet vilket gjorde att malmslätt fick in några bollar, eller tja 3-4. Och efter match gjorde dom inte ens vågen som man alltid gör efter vinst. SKÄRPNING TJEJER!! Men som sagt även super duktiga!

Stallet: Skritta Poppe på NYB-lektionen. Trodde han skulle flyga i luften när dom började trava men han tog det så lungt så! Duktig Älskling.


Vill ha tips på bra begravningslåtar som jag kan sjunga! Alla tips välkommna!

Får räcka så men nu är det i alla fall uppdaterat!

Kramiz

Så vill stjärnorna

Hellu!

Eftermiddagen spenderades på stan med Michaela.
Jag köpte:
* Kjol
*Två linnen
*Snyggpiller(till mamma)
Det var väl allt


Sen fikade vi ju också. Tog en kladdkakebit och en päron mer.
Känner att jag måste träna!! Det är inte bra att jag äter sånt!

I morron är det ju klassfest. Får se jur det går:) Blir nog kul. Kanske:P

I morron har vi tyska glosor så jag kanske måste träna på dom:P

I Indien

Kramiz

För dig ska jag göra det tusen gånger om!

Hellu!

Poppe var ju som sagt hos veterinären idag. Och det gick bra!
Bara hovböld i vänster fram och i höger(?) bak blev han sprutad. Så nu ska han vila i några dagar och sen ska vi galopparbeta. Jag kommer säkert ramla av men det behövs!
Min lilla pluttebebis<3

Skolan då. Rörig arbetstid med Maggan. Men hon är ju lite som hon är men jag gillar henne i alla fall. Fick ändå ganska mycket gjort. Hann ganska mycket på musiken. och det är bra för annar blir Carina inte så glad.

Efter skolan blev det stallet men bara mocka idag igen. Känner mig lite elak men bättre det än att inte komma alls. Mina pluttebebisar!

Kramiz

Times Square Can't Shine As Bright As You!

Hellu!


Tänkte inleda med en liten veckoplan för veckan:)

Tisdag: Poppe till veterinären. Stallet för lite uppdatering och sen plugga:(
Onsdag: Till stallet för att hoppa!:D
Torsdag: Fika på stan med Michaela?
Fredag: Klassfest:D
Lördag: Stallet. Mysa hemma
Söndag: Cirkusträning

Min vecka:D Låter det bra?

Dagen idag då. Först lite veckoplanering för att se vad vi ska hinna med den här veckan. Sen engelska test. Gick nog bra. Även lite grupptalk om olika påståenden m.m.
Sen spelade vi ett SO spel. Det går ut på att skapa en flodkultur. Och det är ungefär så långt vi har hunnit:P
Musik. En väldigt konstig lektion. Okoncentrerade till tusen var vissa. Vääldigt jobbigt! Men vi lyckades sjunga egenom lite i alla fall.
Bild också en rörig lektion som vanligt. Hannu har ju lixom ingen koll! Tycker inte om honom.

Sen nu har jag varit och tränat på Friskis. Inte ett pass för mig. Och nu gör det ont i ryggen men det var ändå skönt att komma iväg och träna i alla fall. Karin, Emma och Sofia tränade oxå:D 
Nu ska jag gå och duscha:D




Kramiz

Snö:(

Vaknade och såg att det var snö på marken! Blä! Insåg att min dag skulle bli förjävlig!
fick i alla fall skjuts till skolan av pappa så puss på honom! Men det var hemskt!
Jag var dyngsur om allt när jag kom in vid skåpen. Usch!
Började dagen med ett litet snöbollskrig. Det var väl lite kul men sen var ju allt blött igen. Jäkla snö!

Skulle åka buss och spårvagn hem. Det tog 1 timme! Så lång tid ska det inte ta! Allt var försenat och jag var tvungen att vänta på 119 i 20 minuter! Inte okej! Mina fötter var blöta när jag kom hem. Måste köpa vinterskor:P

Men hem kom jag och då var det bara att börja skriva på min bok. Hoppas för guds skull att det ska gå ihop sig i slutet.
Annars vet jag inte vad jag gör!

Nu ska jag gå och läsa den bästa boken Hungerspelen!

Bild på finaste Hamlet!

Kramiz

Skoldagen

Hellu!

Skolan idag var tråkig, ointressant och låång! Jag var så himla trött hela dagen! Enda ljuspunkten var när Fia kom och lämnade boken/böckerna som jag har väntat på i 3 veckor! Har redan läst 4 kapitel och det är sjukt spännande! Måste snart gå och läsa tills Top Model börjar!

Böckerna heter:
Den första i serien heter Hungerspelen och andra boken som jag också fick heter Fatta Eld!

Tror att alla är sjukt bra eftersom den första boken är spännande redan i 2:a kapitlet! det blir nog super!
Hungerspelen den jag läser nu


Fatta Eld andra boken

Revolt tredje boken tror jag:P



Efter skolan var i alla fall jag och Sofia. Vi försökte planera inför våran "Friskis Och Svettis" pass vi ska ha på skolidrotten:) Playlisten blev klart i alla fall:)

I morron ska jag gå på stan med Michaela:) Treevliigt!

Kramiz

Allt känns så meningslöst!

Ursäkta men varför ska jag skriva när jag ändå inte får nån respons. Inga kommentarer tyder väl på att det jag skriver är dåligt eller ointressant!

Men om det nu är så ointressant så varför inte då bara ge förslag på vad jag ska göra för att bli bättre eller vad jag ska skriva om för just nu känns det så meningslöst!

Jag vet att jag inte är den mest aktiva bloggaren men et kommentar skulle inte sita helt fel eller någon annan respons för just nu får jag ju liksom inget tillbaks!

Då kanske ni fattar varför man inte får någon aktiv bloggare men om jag visste att jag varje dag har flera läsare och kommentarer skulle jag uppdatera mer och skriva om det NI vill läsa!

Men nu ska jag inte skälla mer på er men SKÄRPNING!

Poppes och min promenad

Hellu!

Poppe har boxvila men han vill gå ut på en kort promme. Och i början så fick han syn på 2 av våra hästar och blåste upp sig och höll på´:P
och sen fick han föär sig att han skulle äta och då sa jag till honom och då skulle han ställa sig på bakbenen! Det var inte det att han ställde sig högt men han markerade ändå att han var typ sur elr nåt:P Sen skulle vi vända och då börjar han takta och studsa omkring:P Inte normalt då han inte brukar vilja gå framåt:P och sen får han syn på en hund och vill inte heller gå framåt då ska han resa sig igen! sen när vi var typ precis utanför stallet så spritter det till i han och alla benen flyger upp i luften! Min lilla knasboll XD

Hittade även en död igelkottsbebis i boxen! den var hård:/

Kramiz

Lite bilder

Hellu!

Har nu äntligen fått bilderna på Porthos och Hamlet. Så jag tänkte släppa lite bildbomb men alla bilder på Poppe finns i Facebook:)

Hamlet
Hamlet
Hamlet
Hamlet
Poppe
Poppe
Poppe
Poppe


Får räcka för nu:) Säg till om ni har nåt önskemål på vad jag ska lägga upp:)

Kramiz
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu