I'm coming home!

Hemma efter en lång resa! Ska inte skriva så mycket nu utan skriver mer när jag har bilder och så. Nu ska jag plugga lite och sedan kanske jag smiter upp till stallet en sväng framåt! :)

Annika!

Hej! Joo det är nog rätt tjej. kom precis hem från Sri Lanka men jag har skickat ett SMS till henne så hon kommer nog ta kontakt med dig om det fortfarande är aktuellt! :)

Några av mina motton

Med de blå ögonen. Med det blonda håret. Hade hon faktiskt kunnat vara söt. Om det inte hade varit för att hon var så jävla ful.

Ta de hur du vill. Men det var menat som en förolämpning.

Who cares? Jag gör inte det.

Så charmigt, eller något sånt?

Puss på dig.

En stund med ET (enligt ET)

En två bent apa öppnar dörren till mitt och Findus djungelpalats. Jag ryter åt den med min grova käke. Av förlamning hukar den sig, snabb som den djungelkatt jag är hoppar jag upp i dens knä och kurrar uppmanande. Jag ser räddsan i dens ögon när apan strycker över min rygg, jag kan få den att göra allt jag vill. För jag är den sora fruktade djungelkatten.Frukta mig när du går i amsbergsdjungel!

Odödlig

Inget stall, inget liv, inget liv, död, är man död kan man inte dö igen.Den du älskar mest kan bara dö över en dag och aldrig komma igen.

Du kan bara ramla av

Red ut med Peonix och Theres idag, Pheonix är 3 år så jag hoppades på att Baggis skulle föregå med gått exempel. Som den gudeliknade ponnyn han är så skötte han sig utmärkt. Vad jag är stolt över honom.

KM -11

 
När du rider för ditt glada liv så  brukar det gå hela vägen till en 1:a placering.

Bagheera med mera

Bagheera, Baggis, herr B, bara ett antal namn på Baggis.
Charmig, stilig, matglad, bara ett få tal adjektiv jag använder för att beskriva honom.
Matvrak, tokskalle, knäppis, några öken namn på honom.

Men vad jag än säger om honom så älskar jag honom av hela mitt hjärta!

Alla hjästans dag!

Stor blöt hästpuss över hela fejan, mindre mysigt, det fick jag av min Baggis idag som grattis på alla <3 dag :-D
Sen ett dressyrpass på banan men det snöade så, så inget långt pass. Man såg inte ens ca 20-25 meter. Förbaskade borlänge väder.

Men glad alla hjärtans dag på er :-D

Kram Michelle


PUSS??

Gästbloggare!

Jag vet inte om jag hinner, sa jag till Ebba först. Men efter många om och men så säger Ebba bara: Nu bloggar du punkt slut.

Jahapp så nu sitter jag här utan en susning vad jag ska blogga om, mitt liv? Njae det är ganska tråkigt, går i nian i Borlänge bekymmrar mig över natoinella prov och betyg, så jag tar och berättar om de människorna och djur som jag lever med helt enkelt. XD

Baggis, min underbara ponny
E.T, min super katt
Linne, min ubersnygga kamrat.

Så det är det ni kan se fram emot ett par dagar frammåt :-P

 MVH Michelle


Don´t mess with me

I was a heavy heart to carry

Nu är min tid i US över. Blev tyvärr inte inröstad i år utan andra blev det i stället. Det känns lite konstigt men det är väl så det får bli! Jag tror att US kommer fungera lika bra utan mig så det blir nog bra!Det är tur att ni finns kvar i alla fall! ♥

You set my soul alight

Matteplugg på g! Hade matteprov del 1 idag och ska ha matteprov del 2 i morron. I morron blir det även årsmöte och sista dagen i plugget på ett tag. Känns sweet!

Har köpt en himla massa böcker idag! Klippt mig! Pratat av mig lite med Melinda! Insett en heel del! Och ska snart steka köttfärs som få med Emma och Johanna! :D
Men det känns hääärligt!

Känner bara att jag vill ha vår,vår och åter vååår! Och självklart sommar med steg ett är vår! Bara ut och tävla massa bra dressyr och bara glida runt lite!

Borde skriva lite mer citat på min mattebok, men asså jag orkar inte! Eller jag skriver mest hela tiden men jaa!

Nej nu ska jag sätta igång och inte tråka ut er mer!"Sorry it wasn't quite true"

How could this happen to me?

FYYY FÖR ALLT! Seriöst, hur långt ska det gå? Vet ni om att det finns nåt som kallas fritid!? Tydligen inte. Men då ska jag ta och förklara ett och annat för er. Fritid är det som man ska göra efter skolan, skolan ska inte räknas med där. Men varför gör den det i typ 99% av fallen? Jag kan inte förstå det! Är det tänkt att vi ska jobba halvt ihjäl oss för ett betyg som i ändå inte är nöjda med, som ändå inte ger oss det yrke vi sedan vill utöva? Ja, självklart är detta ett tydligt i-landsproblem men jag fattar inte varför denna hets!? Prov hit och dit, läxor som tar flera timmar att slutföra, betyg. VARFÖR? DET HAR JU ÄNDÅ INGEN NYTTA!!!!!!!

Nu ska jag sluta gnälla för det är bara så det är, suck it up!

Jag måste bara säga att jag är sämst. PUNKT!


Om man ändå kunde vara såhär lycklig hela tiden ♥

Hey soul sister!

Träffade bästa Frida och en annan liten galning igår! Vi prommade lite och jag höll bokstavligen på att frysa ihjäl! Varför denna kyla!?
Men det var en intressant upplevelse det med, eller vad säger du? ;)

URK!!

Tack för att du finns!

Asså tack Johan för att du finns! Så jävla klockren är du! Bästa du! ♥

Vi kör på tävling i morgon! :D

Blir äntligen lite dressyrtävling på våran nivå! I morgon för att vara exakt! Blir två LC:2 och det klarar vi ju av så om jag rider ordentligt och inte klantar mig (som jag brukar) så kan det nog gå hyfsat.
Min fina pluttiiis!

skulle publicerats i lördags...
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu