Nu drar jag!

Nu åker jag med Johanna till stallet. Hon ska rida, jag ska fota och sen kvällsfodrar vi!
Shoppade lite idag, träffade Stellan och hade problem med mitt kort. Sånt är livet! Åker nu i alla fall! :D

Hejsan!

Har inte bloggat på alldeles för länge, men har ju i och för sig inte använt internet mycket alls senaste tiden.
Igår blev det filmmys med bästa Frida. SÅg Paranormal Activity 3 och 127 timmar. Jag kan bara sääga att jag älskar Paranormal Activity! Typ den enda skräckisen jag blivit rädd för, än så länge...

Såg Hungerspelen i fredags och så sjuukt! Som jag väntat, som jag längtat och så bara tog det slut! Herregud! Kändes inte ens som 2,5 timme! Så himla bra så jag måste nästan se den igen....

Ska pysa ner till stan en sväng och shoppa lite i min ensamhet.. Kanske smiter in på bibban och lånar någon bok om Afrika så skiten kan bli färdig nån nångång.

Ska läsa lite och plugga lite nu har jag planerat, men vi får väl se...

It's a mystery

En hääärlig dag idag! Dock lite suriga gäster men det är bara att vinka bort och le lite. Men idag har jag varit superglad heela dagen! Det blir ju inte sämre av att äta vääärldens godaste kolapaj som enligt konditorn var "fula" fast de var suuuperfina! :D Fick även med min den gooodaste varma chokladen hem gratis också! Jag gillar mitt "jobb". Det är såå kul!
Det blir ju inte sämre av allt beröm jag får! Mumma!
Har även hittat en heemlis ;) Ingen får veta!

Wiiiiiie!! Bästa hemlis!

Om man ska ta tag i sitt liv nu då och inte sväva på moln längre! :D



Typ såhääära glaaad :D

Jag tror inte att jag är så bra! XD

Dag 1 på praon. Tappade ett glas så det gick sönder. Var nog alldeles för långsam. Hittar inte. Får fråga om hjälp heela tiden. Förlåt Adam för att jag är så lost! xD

Kony 2012

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

Share please!

Kul som katten!

Katt åt lampa, lös i magen
Katt åt linjal, blev mätt
Katt åt diamant, hård i magen
Katt åt diamant, sa Blingbliing!

Haha det är så kuuul! Jag älskar mina skämt xD

Alla barnen simmade utom Sten, han sjönk! xD

Haha jag döööööör!

JAG VIIILL!!!

Jag sitter och tittar/lyssnar på Muse när dom spelar live och får sån kick! Jag vill seee live sjääälv! Jag vill gå på konseeert!!! KLAFJÖIOSCNÄ!

Jag vill även kunna säga nej, men det kan jag ju inte så det får ibland väldigt oanade konsekvenser som jag inte orkar ta just nu. Jag hatälskar att det är fredag i morron. Jag hatar att vi har en lektion som jag mår dåligt av att ha just nu bara för att jag inte kan säga nej och jag älskart bara för att veckan snart är slut och min prao påbörjas. Hoppas jag lyckas säga nej under praon om något inte känns bra, men det kommer jag nog inte klara.
Jag måste lära mig det! ÅH!

Choklad- och apelsinbrownies

Ingredienser:

1,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 krm salt
2 äggvitor
1 dl ljust muscovadosocker eller brun farin
2 ägg
Rivet skal av 1 apelsin



Tillagning:

1: Värm ugnen till 200 grader eller 175 grader vid varmluftsugn. Klä en form med bakplåtspapper, 18 cm i fyrkant. (Jag hade inte det så jag klädde en plåt med hög kant)

2: Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt i en skål.

3: Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt lite socker i taget och fortsätt att vispa till ett fast skum.

4: Vispa upp de hela äggen och tillsätt apelsinskalet. Sikta i mjölblandningen och blanda väl. Vänd ner lite i taget av denna smet i äggvitesmeten.

5: Bred ut smeten i formen. Grädda i ugnen i 16-18 minuter.

6: Låt kakan svalna i formen. Skär den sedan i rutor.



Voilá!

(Går)Dagens Middag


Chicken Tikka Masala, en indisk kycklingrätt.
Med hjälp av Santa Marias kryddmix går det snabbt och det är hur enkelt som helst!

(Går)Dagens Lunch



Tunn spaghetti med korv och grönsaker.
En lunch som går att ätas med pinnar om man är envis, vilket min syster inte var!

Det här med photoshop!

Guud fattar ingenting! Hjälp någon?

Du är alldeles för underbar! ♥

Dressyrtränade för Linda Melin igår. Jag hade uns på känslan! Han hjälpte mig att kunna rida på rätt sätt genom att vara medgörlig och effektiv. När han tyckte det var jobbigt, t.ex. att slänga upp huvudet i övergången galopp-trav, så kunde jag lösa det själv utan att det tog en kvart.
Han var väldigt positiv till arbete och lyssnade på vad det var jag ville. Han fjantade inte omkring och skyggade för Linda i hörnet så många gånger som han brukar utan han lät mig göra mitt jobb och vi jobbade som ett team. Vi har inte dressyrtränat så här bra någon gång innan och det känns så skönt!
Det känns också kul när Linda säger så positiva saker om honom och om oss som ekipage. Hon tycker att det är skönt att se att han inte alls är lita stressad och han har reagerat bra på träningarna och gjort så mycket framsteg. Han är ju mycket lättare att jobba med nu än var han var tidigare och jag kände även att arbetet hade gått egenom från marken. När jag tog i tygeln när jag gick på marken lyssnade han och tog åt sig.
Min lilla superhäst! ♥
Det känns så skönt att något funkar. Från att stå och hota med att resa sig till att faktiskt kunna slappna av och jobba med mig istället för emot mig. YES! ♥





Min fina lilla plutt! ♥

Jag borde inte, men jag gör det ändå!

Jag borde inte läsa den där bloggen. För varje gång jag gör det så hugger det i bröstet. Varför är han inte hos mig längre? Jag inser bara hur mycket jag saknar honom när folk tar upp det eller läser bloggen.
Fan!


Min vackra...

Inte längre fjorton utan FEMTON!

Fyllde ju ett år äldre igår! Känner mig fett gammal och det känns som tiden gått för fort. Men nu är det ännu närmre tills jag får börja köra bil och sommaren är ju faktiskt närmre än någonsin! Red en skogstur på min lilla plutt på dagen också och träffade alla fina vänner i skolan! Det var härligt men det tar en tillbaka till verkligheten och jag orkar inte med verkligheten nu. Jag vill tillbaka till solen och värmen och allt, men jag hoppas att värmen kommer fort hit, för då blir det ju som borta :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu