Känslan som finns där, men inte kommer fram

Har ni känt så någon gång?
Haft förhoppningar och gått och varit glad bara för att ni vet att idag händer det?
Sen när dagen kommer, så har det inte blivit som ni velat ändå. Ni har fått något annat än vad ni väntat er. Ni är fortafarande lite positiva, det kan ju gå bra trots allt.
Sen när det är över, det gick ändå bra, så känns det inte alls bra. Folk säger till er: Fan! Det gick ju skitbra för dig ju!
Men ni känner att det inte gick bra. För det var inte rätt. Det var inte rätt häst ni red, det var inte rätt person ni mötte, det kan ju vara vad som helst. Men det var inte rätt.
Varför fortsätter man då, när man vet att det är bara en sak som gör en glad, oavsett vad. Det är bara just den saken som gör att du VILL fortsätta. Men chansen att den saken, som gör dig så glad, ska inträffa, är en på 20. En på 20. När känslan fanns där, när den där saken som gjorde dig såå glad fanns där, det är lycka! Men nästa gång, du har förväntat dig att saken ska finnas där och blir glad av bara tanken, så har saken ersatts av en sak som är väldigt lik den saken som gör dig så glad. När tiden är över och du ska åka hem, så säger en person: Du kommer bli arg på mig men det var jag som gjorde att din sak inte kom.
Vad blir din känsla då?
Den personen som säger det här, skulle inte ens befinna sig på samma ställe som du just den där dagen, men den får ändå saken den vill ha. Saken som den önskar.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad menar du?

2011-10-20 @ 01:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu