Luxfrukost!

Lyxig frukost såhär på söndagsmorgonen!

Thoughts

Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Allt är så smart i huvudet, det är därför. Att läsa en bok eller se en film, det är lätt. Att sedan vilja leva det livet, det är svårt. Det är svårt att erkänna att vi inte är som karaktärerna. Vi ingår inte i ett manus. Våra liv är inte skrivna i sten. Därför har vi så svårt att acceptera att vi inte kommer få det dör perfekta livet som karaktärerna har. De är bara påhittade, vi är det inte. Det är bara att acceptera att våra liv kommer att suga om vi inte gör något åt det själva. Det kommer aldrig att vara någon, som heelt av en slump trillar in i samma klass som du och som råkar gilla dig och ni lever lyckliga i alla era dagar. Sorry, men chansen är inte stor. Vi måste inse det innan någon annan gör det. Samtidigt som vi måste lära oss att inse när något är dåligt för oss.
Just suck it up, Ebba! Ditt liv kommer inte ens bli i närheten av perfekt!

These are my confessions!

1: Jag gillar att ha koll på saker.
2: Hamlet räddade mitt liv.
3: Jag har alltid gillat skolan
4: Jag kan inte komma ihåg ett liv utan hästarna
5: När vi vann DM grät jag som ett litet barn och jag kunde inte tro att det var sant.
6: DM:et är min enda lokala placering, ever.
7: Jag hatar fötter och tycker att dom är vidriga.
8: Jag gillar att vara självständig och inte förlita sig på andra.
9: Jag har ofta beslutsångest och kan aldrig bestämma mig.
10: Jag har nog världens bästa vänner som orkar stå ut med mig!

DM dressyr 2012

Jag skulle egentligen inte varit med. Men nu var vi det och det gick faktiskt totalt över förväntan. Red "bara" ryttartestet och han var trevlig och mer koncentrerad än på framridningen som var på gräs. Jag överdriver INTE när jag säger att jag var på väg av flera gånger. Jag tycker inte om att rida fram på gräs...
 
Vi vann i alla fall och vi fick 62.5 % och jag är supernöjd med hästen! :D
 
 
Älskar min Hamlet! 

USCH!

Nu sitter jag i det där läget igen! Så sinnessjukt jobbigt. Kan inte gör något åt det och det suger. Är så usel på allt just nu. Ska i alla fall försöka skriva mitt CV så jag har det klart så jag kan fixa resten sen. BLÄÄÄÄ!!

USCH!

Nu sitter jag i det där läget igen! Så sinnessjukt jobbigt. Kan inte gör något åt det och det suger. Är så usel på allt just nu. Ska i alla fall försöka skriva mitt CV så jag har det klart så jag kan fixa resten sen. BLÄÄÄÄ!!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu