Presentation av hästarna i stallet del 2



Lotta
1997
Okänd

Lotta är en riktigt fin ponny. Hon hoppar och går dressyr med glädje. Men tyvärr har ny en skada hindrat henne och nu vilar hon i hopp om att bli bättre. Det är en riktigt fin ponny som är jättesnäll.



Jeffersson "Jeffe"
1992
e: Elfenspuk 613 u: Jennifer


Jeffe är en häst som går alla slags lektioner. Dock hoppar han inte då hans ben inte håller. Han har en dålig ovana som är att guppa på huvudet och det kan barnen se som lite läskigt. Han är jättesnäll och duktig.



Chess
1997
Okänd


Chess är en riktig klippa. Han hoppar fint och går även dressyr. Han kan uppfattas som "tjurig" men han är en riktig kelgris. Han är en riktig söt ponny som är uppskattad av alla!



Noak
1989
e: Nebraska u: Svarten

Noak är även han en av våra äldre hästar. Han hoppar gärna och kan även gå fint i dressyren. Ibland kan han bli väldigt lång och tung under ridning vilket kan vara lite jobbigt. Han är en riktig klippa!



Kasper
1995
Okänd

Kasper är en häst som behöver en mjuk men bestämd ryttare. Han kan även han uppfattas som "tjurig" men det är bara en skrämsel taktik. Han kan vara fin i dressyren och kan även hoppa... Om han känner för det.



Zenator "Zäta"
2003
Okänd

Zäta är ett av stallens busfrön. Han hoppar gärna och traskar även på fint i dressyren. Han är nyfiken och tycker om att smaka på allt i hans närhet. En riktig söt häst.



Hagens Hamlet
2006
e: Hagens O´Chief u: Hagens Bridget

Hamlet är en av våra nyare hästar. En ouppfostrad sådan som tycker om allt! Mysa, hoppa, dressyra och bara vara häst. Han går mer och mer lektioner och han även gjort sin hoppdebut då han nollat. En riktigt snäll bebis!




Hagens Giza
2005
e: Hagens O´Chief u: Hagens Ronja


Giza är stallets nyaste häst och har precis börjat gå lektioner. På bilden är hon ca 1 år gammal.


Rex vet ni ju alla redan så mycket om och han åker ju fram och tillbaka så jag tycker inte han behöver någon grundligare presentation. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu